You are currently viewing Nincs karácsony, a ma 41 éves Macaulay Culkin nélkül!

Nincs karácsony, a ma 41 éves Macaulay Culkin nélkül!

120 nap múlva újra találkozhatunk Macaulay Culkin gyerekkori énjével, a filmbéli Kevin McCallisterrel, a Reszkessetek betörők 1-2 „karácsonyi” vígjátékaiban. A világhírnevet mindösszesen tíz évesen, 1990-ben szerezte meg az említett filmmel, és 1992-ben, a második rész csak fokozta a népszerűségét.

1980-ban született New Yorkban. Mindösszesen négy éves volt, amikor egy színpadi előadásban játszott először. Ez a Bach gyermekek című színpadi produkció, mely a New York-i Filharmonikusokkal készült. Később szerepet kapott egy népszerű sorozatban, az Equalizer-ben is, ahol az egyik epizódban egy gyermekrablás áldozata lett. A Belevaló papapótló című filmben is játszott.

Gyerekként ismerkedett meg Michael Jacksonnal, akivel szoros barátság alakult ki. Több nyarat is töltöttek el együtt, például Bermudán, Disney Worldben, de rendszeresen tartózkodott Neverlandben, az énekes birtokán.

Macaulay Culkin nevéhez köthető a My gírl- Az első szerelem, a Palira vettem a papát, a Richie Rich – Rosszcsont beforr és a Reszkessetek, nem hagyom magam című filmek. A Diótörő megfilmesített változatában is főszerepet kapott, mely az 1954-es New York-i balett rendezés alapján készült. De ezek a produkciók, ezek a szereplések már közel sem váltak olyan sikeressé, híressé mint a Reszkessetek betörők.

Pár év kihagyás után 2000-ben tért vissza újra a színészethez. Boldog születésnapot Kevin!

Forrás / Borítókép forrás: wikipédia / origo

Vélemény, hozzászólás?