Karaoke szívvel-lélekkel…

Szívügyem a karaoke, amely hobbi, szerelem, vendéglátás, szórakoztatás és egyben szórakozás… Mondhatni, hogy a karaoke egy életforma. Ezt a „műfajt”, akárcsak az éneklést, nem lehet, és nem is szabad másként űzni, csakis szívvel-lélekkel… Nem véletlen a Karaoke MegaPeti szlogenje sem:

Énekelj szívvel lélekkel, a hang nálunk csak másodlagos…”,

mert ugyebár a keverőn lévő gombok, a hangerőszabályzók és az effektek segítségével technikailag remekül lehet segíteni, támogatni a különböző énekhangokat. Mi ezt maximálisan ki is használjuk, minden karaoke Vendégünket a hangjához képest állítunk be. Viszont magadat, csak saját magad tudod behangolni az éneklésre, tehát a karaokéhoz a legfontosabb a lelkesedés és az éneklés szeretete. Gyakran szabadkoznak a Vendégek, hogy inkább nem énekelek, mondván, hogy „nincs jó hangom”. Erre szoktam azt válaszolni: „…a karaokén az a fontos, hogy szeress énekelni”. Ha otthon, a fürdőszobában vagy a kocsiban szeretsz dalolni, akkor biztatok mindenkit a karaokézásra is.

A Karaoke MegaPeti bulik kétszemélyes háttérrel működnek. Azt gondolom, hogy a sikeres bulikhoz és az elégedett Vendégekhez szükséges, hogy egy fő a hangtechnikára és a Vendégek hangjára, valamint a hangzásra figyeljen. Ezt a feladatot teljes bedobással és lelkesedéssel Dúcs Böbe látja el. Míg jómagam a műsorvezetői teendőkért felelek, betartva az igazságos dalköröket és a zenei stílusokat – vagy inkább a lassú és gyors dalok arányait -, valamint figyelve a nem ’showmankedős’, néha viccesebb összekötőszövegekre és tiszteletteljes felkonferálásokra.

Múlt, jelen és jövő

böbe és peti

Az elmúlt 16 éves karaokés múltam egy csodálatos és sokszereplős sikeres, zenés kaland.

Az eddigi karaoke utam nem kevés állomással, korszakkal és kitérővel tűzdelt, igen izgalmas és gazdag utazás volt, mely út – mint minden út -, néha veszteségekkel járó, olykor rögös és kanyargós.

A legnagyobb átalakulást a 2018-as év hozta, hiszen az eredeti karaokés felállásból 13 év után, alapító tagként kiválva hoztam létre a Karaoke MegaPeti formációt.

Idén 7. alkalommal, Böbével nyithattam meg a főváros, de talán az ország legnagyobb heti rendszerességgel jelentkező SZABADTÉRI KARAOKE PARTYSOROZATÁT, a festői szépségű Római parton.

Az Orange Bike az elmúlt 6 szezonban, májustól október végéig adott otthont a nyári szabadtéri karaoke életérzésnek, melyek jelenleg

SZERDÁNKÉNT 20 órától,

PÉNTEKENKÉNT és SZOMBATONKÉNT 21 órától

adják a hang és talpalávalót.

Tavaly őszre kialakításra került egy téliesített rendezvényterem, de sajnos az októberi szabadtéri szezonzárót követően (a kialakult helyzet miatti vendéglátó egységek bezárás végett) csak két hétvégi bulit tarthattuk meg. Reméljük, idén már a téli szezonban is teljes gőzzel birtokba vehetjük az emeleti termet; az Orange Bike Teraszt, és a nyári szabadtéri hangulatából felvihetünk az emeletre egy jó néhány csipetnyit.

Ezúton is köszönjük az Orange Bike motorjának, Kormos Péternek a lehetőséget, a belénk fektetett bizalmat, a sikeres és korrekt közös munkát!

A karaoke család

A bulik által számtalan ismeretség, barátság és házasság köttetett, szerelem és bébi született. A Vendégek sokszor baráti és haveri kapcsolatokká alakulnak át. A Karaoke MegaPeti formáció, egy nagyon nagy család, közeli és távoli rokonokkal kiegészülve. A karaoke révén létrejött családias közeg által, bepillantást nyerhetünk a Vendégeink életének mindennapjaiba, jobb és rosszabb életszakaszaikba. Részesei lehetünk az ünnepi pillanataiknak és örömeiknek, de a bulik és a társaság által, a bánataikban, veszteségeikben is támaszt, vigaszt nyújtunk. A Vendégeink sokszor nyílnak meg nekünk és nyugodt szívvel bízzák ránk az életük bizalmasabb részleteit, mely bizalomért hálásak vagyunk, és amelyeket mindig diszkréten kezelünk. Sok olyan visszatérő törzsvendéget üdvözölhetünk a bulikon, akik alig, vagy nem is állnak ki énekelni, egyszerűen csak jól érzik magukat, szeretik a változatos és jó bulikat, a klassz társaságot.

A Karaoke MegaPeti formáció egy folyamatosan bővülő nagy család, egy sokszereplős történet, fő és mellékszereplőkkel tarkítva.

Találkozzunk a bulikon, felhőtlen szórakozást kívánunk!

Madler-Nagy Péter

Karaoke MegaPeti