kulturnaplo.hu – Mert a szabadidő a legkevesebb…

Kedves Látogatóm!

Madler-Nagy Péter vagyok, szeretettel köszöntelek a Kulturális -Szabadidő Magazinom oldalán, a kulturnaplo.hu-n, ahol igazán kellemes pillanatokat és jó időtöltést kívánok Neked!

Gyakorta lehet találkozni csapnivaló, összeeszkábált programokkal és programajánlókkal, figyelemfelkeltő de nem releváns írásokkal és cikkekkel. 

Azt vallom, hogy ebben a rohanó világban az emberek egyik legdrágább kincse -persze a családjukon és az egészségükön kívül- az idő. 

A legértékesebb idő a szabadidő, melyet mindenki szeret hasznosan eltöltetni. 

A szabadidő viszont a legkevesebb, nem véletlenül született meg a szlogenem:

kulturnaplo.hu – Mert a szabadidő a legkevesebb…

A kulturnaplo.hu azért jött létre, hogy a napi mókuskerékből szabadulni tudjál, és, hogy az oldal tartalmas perceket és programokat kínálhasson Neked. 

Célom az, hogy a kulturnaplo.hu által, felhőtlen pillanatokban, értékes kikapcsolódásban és feltöltődésben legyen részed, amely felszabadít Téged, újabb löketet adva a következő napok vagy az újabb hét szürkébb hétköznapjaira.

Úgy érzem, hogy óriási hiány van az igényes programok összefogott tolmácsolására, különösképpen a gyermek és a kutyabarát programokban érzek nagyobb rést. Bízom benne, hogy az általam összeszedett és kínált programok mosolyt csalnak majd a gyermekek és a felnőttek arcára egyaránt.

Irományaimon és a gondolataimon keresztül, a cikkeimen és riportjaimon által megszólítani szeretnélek Téged, információkat és érdekességeket közvetíteni feléd. Igyekszem írásaimmal gazdagítani az kulturnaplo.hu oldalát, amely remélhetőleg hatással lesz Rád, reménnyel és bölcsességgel, pozitív gondolatokkal, jókedvvel, esetleg tanítással és tanáccsal lát el Téged a mindennapokban.

Akár egy izgalmasabb programot keresel, vagy egy tartalmasabb írást, akkor jó helyen jársz, mind a kettőt megtalálod nálam. Válogass kedvedre.

Kellemes kikapcsolódást kínálok!

Madler-Nagy Péter

www.kulturnaplo.hu

Kulturális -Szabadidő Magazin