You are currently viewing Retró hétvégével indult az október

Retró hétvégével indult az október

Október első hétvégéjén két ikon előadásán, koncertjén is volt szerencsénk részt venni. A múlt hosszú évei alatt, mind a két énekesnő mögött zenekari felállást szokhattunk meg, de ezúttal mind a ketten szólóban adtak felejthetetlen élményt és hangulatot.

Szombaton, Ócsán az Idősek Világnapja alkalmából adott koncertet Dolly.

Hatalmas tapsokkal köszöntötte és méltatta Őt a nagyérdemű publikum. A közös éneklésekben sem volt hiány, a mindig szuper ócsai közönség lelkesen énekelte a régi slágereket, de “zabálta” az új dalokat is. Apropó, új dalok… Dolly nemcsak a jól bejáratott régi slágereket adja elő a koncerteken, hanem a vadonatúj szerzeményeit is. Így a közelgő Dolly Plusssz nagylemez dalaiba is betekintést nyerhettünk, és kaphattunk belőlük egy nagy csokorra valót, mint például; Ha a szél susog, Megsúgom mi kell nekem vagy éppen a Vakáció a Lídón… Nehezen engedte el az Egressy Gábor Szabadidőközpont közönsége Dollyt, ráadásdal nélkül természetesen nem is távozhatott. Az igazgató asszony egy virágkompozícióval köszöntötte és köszönte meg a művésznő fellepését.

Forrás: Dolly Hivatalos oldala

Vasárnap a Tök jó Fesztivál közönsége között csápolhattunk Zuglóban

Csepregi Éva adott óriási koncertélményt, több más csodás előadóval együtt. A jó hangulatú énekes és táncos közönség csak fokozta a bulit. A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy az X kb. a 3., vagy Isten tudja hányadik XY generáció is aktív résztvevője volt a bulinak, fújták a régi dalokat. Éva is hozott egy új dalt, aminek a címe, Titok, de annyit azért elárulhatok, hogy igazán slágergyanús. Közvetlenül mellettünk állt egy 6-8 fős társaság, akiknél a legidősebb srác sem volt több mint 18 éves. Végig táncoltak és daloltak. A ráadás dalt a közönség választhatta, a Latin szerenád lett a befutó. Miközben ment a dal, az XY generáció hosszú vonatot alkotva zakatolt a közönség sorai között. Jó volt látni…, van remény… “Nem veszik ki teljesen a világ…” A jövő generációja között van olyan, fiatal, aki az értékeket és múltat, a múltbeli jelent (is) értékeli és szereti. Nem feltétlenül az a vasárnap esti program, hogy a számítógép vagy az Xbox előtt várják a sült galambot.

Forrás: Csepregi Éva Rajongói Oldal

Dolly és Éva is remek formában van! Hálásak lehetünk, hogy vannak nekünk és, hogy ennyire energikusak, pozitívak és fiatalosak. Megalapozták minden résztvevőnek az októberét, köszönjük! További sok sikert és jó egészséget kívánunk mindkettőjüknek!

A borítókép forrása: a Best Magazin. A montázst a kulturnaplo.hu készítette.

Vélemény, hozzászólás?