You are currently viewing Újra aktív lesz a kulturnaplo.hu

Újra aktív lesz a kulturnaplo.hu

Kedves Olvasóim!

kulrurnaplo.hu oldalam júliusban robbant be. Az írásaim és a programajánló rovatok egy-kettőre beköltözött sok-sok olvasom életébe. Kezdetben rengeteg (szinte csak) pozitív vagy építő visszajelzést kaptam, amit ezúton is köszönök mindenkinek! Kellenek a visszacsatolások, hiszen fontos tudni jó-e az irány, az út, amin halad az emberfia…

Az oldal építése és beindítása alatt vettem észre, hogy a tervezett írások és információk sokrétűsége rengeteg időmet elveszik. Napi nyolc-tíz órát vesz igénybe az oldallal való intenzív foglalkozás, amire sajnos a munka, és a karaoke programok mellett, sem időm, sem energiám nem marad(t). Ősszel, a nagy lelkesedés, a rendszeres írás és oldal programjainak frissítései enyhültek, majd szép lassan elmaradtak. 

Örömmel árulom el, hogy ez a helyzet csak átmeneti, de kénytelen leszek a tartalmak mennyiségén változtatni azért, hogy ne menjen a kulrurnaplo.hu minőségének rovására. 

Időközben megtaláltam magamat, illetve a nekem való munkámat, amely mellé betudom majd illeszteni az oldal folyamatos frissítését és az üzemeltetését. Minden második héten aktívan fogok tudni foglalkozni majd vele. 

Jövőre, amikorra utolérem magam, és újra visszatérek a kulturnaplo.hu-ra.

Addig is kívánok mindenkinek Áldott ünnepeket, Boldog karácsonyt! 

Madler-Nagy Péter

Vélemény, hozzászólás?