You are currently viewing Februárban újra aktív lesz a kulturnaplo.hu

Februárban újra aktív lesz a kulturnaplo.hu

Kedves Olvasóim!

kulrurnaplo.hu oldalam júliusban robbant be. Az írásaim és a programajánló rovatok egy-kettőre beköltözött sok-sok olvasom életébe. Kezdetben rengeteg (szinte csak) pozitív vagy építő visszajelzést kaptam, amit ezúton is köszönök mindenkinek! Kellenek a visszacsatolások, hiszen fontos tudni jó-e az irány, az út, amin halad az emberfia…

Az oldal építése és beindítása alatt vettem észre, hogy a tervezett írások és információk sokrétűsége rengeteg időmet elveszik. Napi nyolc-tíz órát vesz igénybe az oldallal való intenzív foglalkozás, amire sajnos a munka, és a karaoke programok mellett, sem időm, sem energiám nem marad(t). Ősszel, a nagy lelkesedés, a rendszeres írás és oldal programjainak frissítései enyhültek, majd szép lassan elmaradtak. 

Örömmel árulom el, hogy ez a helyzet csak átmeneti, de kénytelen leszek a tartalmak mennyiségén változtatni azért, hogy ne menjen a kulrurnaplo.hu minőségének rovására. 

Időközben megtaláltam magamat, illetve a nekem való munkámat, amely mellé betudom majd illeszteni az oldal folyamatos frissítését és az üzemeltetését. Minden második héten aktívan fogok tudni foglalkozni majd vele. 

A terveim szerint február hónap az az idő, amikorra utolérem magam, és újra visszatérek a kulturnaplo.hu-ra.

Addig is kívánok mindenkinek Áldott ünnepeket, Boldog karácsonyt! 

Madler-Nagy Péter

Vélemény, hozzászólás?