You are currently viewing Elmondom hát mindenkinek…

Elmondom hát mindenkinek…

Az én történetem

Számomra régóta nagy szerelem az írás. Hosszú évek mentek el az egy helyben való toporgással, a bennem felmerülő kérdésekkel: Minek? és Kinek? Van egyáltalán létjogosultságom arra, hogy írjak, esetlegesen publikálják…?

Így került fel az i-re a pont

Egy napon rátaláltam a RitArt Academy jobb agyféltekés kreatív írás lehetőségére. Elolvasva a leírást, úgy éreztem, hogy ez ’nekem’ szól. Megszólított az iromány, így feliratkoztam a hírlevélre és kértem az előzetes, ingyenes feladatok lehetőségét. A ’nekem való’ érzés tovább erősödött bennem. Minden nap vártam, hogy jöjjön a következő feladvány. A feladatok után, pedig már izgatottan vártam a dátumot, az „Író születik” tréning időpontjáról. A munkahelyi nemszeretem érzés, már egy ideje motoszkált bennem, de nem volt pontos tervem, merre és hogyan tovább, így ezt mindig elhessegettem. Az utóbbi hónapokban kaptam a cégnél szövegírós feladatokat, amit baromira élveztem, és ezzel úgy éreztem, hogy új lehetőségek nyílnak meg előttem. Az írásaimra felfigyelt a főnököm is, elismerése jeléül a meglévő munkaköröm mellé ontani szerette volna rám az ez irányú új feladatokat, ezért kezdeményeztem egy személyes megbeszélést vele a kialakult új helyzet átbeszélésére. Egy reggel megérkezett a várva várt „Író születik” időpont, egyéb más tréningek beharangozójával együtt, melyre azon nyomban jelentkeztem. Láss csodát, az nap, hat év után, megszűnt a munkám, magyarán (életemben először) elbocsátottak. „Elengedem a kezedet, Te többre vagy hivatott…”, hangzott az útravaló. Tudom, hogy nincsenek véletlenek, minden történik valamiért. Csak este vettem észre, hogy a reggeli e-mailben az üzleti blogírás workshopra is kaptam dátumot. Hirtelen belém hasított, hogy nekem vajon melyik lenne a jobb, vagy az ideálisabb? Lázasan írtam a trénernek, Teller Áginak, aki részletesen és kedvesen tájékoztatott, mely alapján meghoztam a döntést, mind a kettő kell nekem! 🙂

“Író születik…”

Elérkezett az „Író születik” első napja, Ági kedvessége, természetessége és lazasága már az első pillanatban megfogott, éreztem a nyitottságát és azt, hogy itt én is nyugodtan megnyílhatok. A kétnapos kurzus után sikerült megkapni a válaszokat és a visszacsatolást arról, hogy van létjogosultságom írni. Az órai feladatokkal jöttek az ötletek és én csak írtam, írtam és írtam… Akkor, azon a hétvégén megváltozott és elindult valami.

Üzleti Blogírás Workshop…”

A három héttel későbbi „Blogger” hétvégére a fejemben, már összeállt, mit is szeretnék kezdeni magammal. Szeretnék egy saját weboldalt, egy kulturális blogot, egy magazint. Már csak a hozzávaló „recept” kellett és az odavezető út. A második nap végére a „recepteket” megkaptam, mint ahogyan a löketet is, sőt az egyik szünetben, Ági még a domain név lefoglalásában is segített. Nagyon örülök, hogy mind a két tanfolyamon részt vettem, az „Író születik” a művészi vénámat erősítette, a „Blogger” az üzletit.

Ismerd meg magad

Bátran ajánlom a tanfolyamot és biztatok a jelentkezésre minden, ezen az úton még csak cammogó és hezitáló, vagy elakadt Társamat. Az, hogy Író születik-e Belőled, szerintem rajtad áll! Ha Te is úgy döntenél, hogy mind a két tréninget megcélzod, akkor azt ajánlom, először Te is az „Író születik”-kel kezdj! Gazdagon és boldogan távozhattam mind a két hétvégéről. Ági személyben egy csodálatos embert ismerhettem meg, a jobb agyféltekés kreatív írással meg egy fantasztikus technikát sajátítottam el. Hálásan köszönöm Nektek, Ági és Rita!

Két hónapot “kaptam”, adtam magamnak. Elterveztem, hogy július második felében már a működő saját oldalamon, blogomon szeretnék írni és értékes program információkat kínálni a nagyérdemű publikumnak.

Nos, itt vagyok… 🙂 🙂

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás érkezett

 1. Noémi Neumann

  Gratulalok draga Peti!
  Igy kell ezt csinalni! 🙂
  Hajra! Drukkolok.

  Puszi,
  Noemi

  1. Madler-Nagy Péter

   Nagyon szépen köszönöm Noémi❣️☺️ Puszillak 😘

Vélemény, hozzászólás?