Musical Fesztivál

Musical FesztiválA Musical Fesztivál eseménysorozatának első koncertje 2014. november 8-án 20 órai kezdettel kerül bemutatásra a Papp László Budapest Sportarénában, a Danubius Music szervezésében. A fellépők között a magyar musical játszás kiemelkedő tehetségei szórakoztatják a nagyérdeműt.

A fesztiválra jegyet rendelni a TicketA oldalán lehetséges.

A musical dalok népszerűsége behálózta a világot, mindenhol teltházas előadásokat produkálnak a színházak. Amióta ezt a műfajt “jegyzik”, egyre többen csatlakoznak a rajongói táborokhoz. Nekik most igazi, minőségi szórakoztatást ígérnek a szervezők.

A Musical Fesztiválon egyszerre lesz jelen a tánc, a zene, a ritmus, szenvedély, humor, szomorúság, boldogság, mély érzelmek, melyeket kiváló színészek és énekesek közvetítenek, apró történeteket jelenítve meg a zene nagyságában. Ezen az estén mindennél erősebben fog hatni ez a különleges műfaj, mely a zene dallamán, a dalok szövegén keresztül elragadja a közönséget, felerősíti az érzelmeket és teret ad a fantáziának. Mindenkinek mást jelent egy dal, különböző emlékeket csal elő, és a különböző előadásokban a zene és szöveg más köntösben jeleníti meg a mondanivalót. A művészek egyénisége és tehetsége bejárja a teret, a színpadról érezhető lesz az energia, mely utat keres a közönség szívéhez.

A fesztivál keretén belül a musical irodalom legszebb és legismertebb dalait adják elő kiváló színészeink:

Koós Réka kiváló hangú énekesnő és színésznő, a Junior Lyra díj kitüntetettje, számtalan musical szerep megtestesítője.
Mahó Andrea eMeRTon és Artisjus díjas énekesnő és színésznő, többek között a Madách Színház sztárja, “Az Élet Szép” nagykövete.
Vermes Tímea operaénekesnő, aki szívesen tesz kirándulást a musical világába is. Miskolcon elnyerte az “év színésznője” díjat.
Csengeri Attila eMeRTon díjas színész, énekes, a Pécsi Nemzeti Színház Nívódíjának kitüntetettje. A Madách Színház sikeres Fantomja.
Miller Zoltán eMeRTon díjas színész, énekes, az Emberek zenekar egykori tagja. A Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetettje, Súgó Csiga és Gundel díjas művész.
Nagy Sándor Súgó Csiga és Soós Imre díjas színész, az Én, József Attila című darab címszereplője. A többszörös arany- és platinalemezes Adaggio együttes tagja volt.
Sasvári Sándor Jászai Mari díjas színész, énekes, az eMeRTon díj kitüntetettje, 1993-ban az Év musical színésze. A Szent György Lovagrend tagja.
Gyulai Júlia Európa bajnok sztepp táncos és koreográfus. Csapatával a színvonalas táncbetétekért felel.

Szöveg és kép: Kultúr Napló a Danubius Music sajtóanyaga alapján
A Musical Fesztivál 2014. november 8-i koncertjének ajánlója.

Vélemény, hozzászólás?