Csapatépítés

Budapest Csodái
Egy játék, melynek során a résztvevők nemcsak szemlélői lehetnek Budapest nevezetességeinek, de egy emlékezetes csapatépítés során ízelítőt kaphatnak a magyar kultúrából is. A városfelfedező csapatépítés során a csapatok térképpel, fényképezőgéppel a kezükben önállóan, kísérő nélkül fedezik fel a látnivalókat a tömegközlekedési eszközök segítségével, miközben kreatív feladatokat kell megoldaniuk.

Kincskeresés Indiana Jones módra Szentendrén
Térképes kincskereső játék, melyben hat helyszínt kell meglátogatni a kincs megtalálásáig. A játék folyamán Szentendre “kincseivel” is megismerkednek a résztvevők, ezért ajánlott fényképezőgéppel felszerelkezni. Minden állomásról csak egy adott feladvány megfejtésével lehet tovább indulni. Furfangos észjárás, logika szükséges ahhoz, hogy végül előkerüljenek a hőn áhított aranyrudak. A résztvevők az út során magukra vannak utalva, de elakadás esetén van lehetőségük segítséget kérni.

Mozdulj ki, és nyomozz!
Vásárolj nyomozó füzeteket, és segítségükkel fedezd fel Budapest kedvelt területeit: a Dunakorzót, a Városligetet, vagy éppen a Várkerületet. Vagy szerezd be a Nagy budapesti nyomozókönyvet, melyben 12 városi nyomozós játékot találsz. Egyenként nagyjából másfél órás szabadtéri programokról van szó, melyek Budapest frankó helyszínein biztosítanak szórakozást akár 10 embernek is. Mindegyik tartalmaz egy sztorit (valakit kinyiffantottak) és nektek kell kinyomozni a tett körülményeit, azaz hogy ki követte el, hol, mikor, miért és hogyan.

Pincebörtön – Budapest, Soroksári út
Szabadulós játék, ahol egy pincében lévő bezárt szobából kell kijutni, rejtvényes fejtörők, ördöglakatok, kódok segítségével. Szabaduláshoz a csapatnak együtt kell dolgoznia, hogy megtalálják az utolsó kódot is, ami a kijáratot nyitja. Az idő sürget, mert ha letelik, a börtön magába zár. Több pálya is elérhető.

Visegrád Kincsei
Visegrádon játszódó csapatépítő játék, ahol a résztvevők megannyi történelmi emlék felfedezésén és a híres épületek megtekintésén túl egy kiadós túrával jutnak el a célig a Pilisi Parkerdő területén. A játék folyamán Visegrád kincsei tárulnak a résztvevők elé. Összesen 8 állomást kell megtalálni a kapott eszközök segítségével hogy elérhetővé váljon a kincs. Egy állomásról csak úgy lehet tovább indulni ha megfejtetik az adott feladványt.

Vélemény, hozzászólás?