Az igazi boszorka

Biro_Eszter_Hajdu_AndrasA Centrál Színház Hét boszorka – Szerelmi varázslások című koncert előadása új boszorkával bővült. Kilencedik boszorkaként csatlakozott a csapathoz Bíró Eszter. A kilenc boszorkából egy előadáson mindig csak hét van jelen – de a hét fős boszorkány különítmény előadásonként változhat.

Bíró Eszter 16 éves kora óta a színpadon van. Beskatulyázhatatlan művész, mert a musicaltől a klezmerig, a világzenétől a gyerekdalokig, minden műfajban otthonosan mozog. A Hét boszorka közül Horgas Eszterhez és Falusi Mariannhoz rendszeres fellépések, koncertek kötik, de a fellépő boszorkányok között van olyan is, akivel még sosem állt egy színpadon. A boszorkányok közé való invitálást ezért sem akarta kihagyni.

A boszorkányokról azt tartja, hogy „pedig vannak!”. Hisz a nők elboszorkányosodásában. Az érzékenységben, az összpontosításban, a személyiség erejében és a hatásban, a nők sokadik érzékében.
Bíró Eszter az igazi boszorka.

Csatlakozásával az előadás repertoárja is bővült. Két saját dallal érkezett, valamint szerepet vállalt a közös dalok előadásában is. Ez utóbbiakból a decemberi, valamint az új év januári közönség egy extra meglepetést is meghallgathatott.

A boszorkány különítmény többi tagja:

Horgas Eszter, a szikrázóan sexy főboszorka
Ágoston Katalin, a bájos, romantikus boszorka
Básti Juli, a szelíd, de határozott boszorka
Botos Éva, a tündérálarcos boszorka
Falusi Mariann, az extrém boszorka
Tompos Kátya, a rafinált boszorka
Polyák Lilla, a csinos, jóságos boszorka
Pokorny Lia, a szende boszorka

Szöveg: Kultúr Napló
Fotó: Hajdú András
A Centrál Színház 2015. január 10-i Hét boszorka előadása alapján.

Vélemény, hozzászólás?