A legsz@rabb musical

Broadway felett az égBemutatóra készül a Centrál Színház. 18 nap múlva felgördül a függöny, és először láthatják a nézők a Broadway felett az ég című musicalt. A darabot a szerzők: Darvas Ferenc, Baráthy György és Kiss Márton egyenesen Magyarország legsz@rabb musicaljének titulálják.

Megnézve a mai próbát, tulajdonképpen igazat kell adjak nekik. De mit is beszélek pont most, amikor elterjedt a híre, hogy a színház közelében sorra hullanak a kritikusok?! Aki akár csak egy rossz szót is ír a színházról, vagy valamelyik darabról, az nem éri meg a következő premiert. Szóval, én nem úgy gondoltam! Jóvá lehet ezt még tenni valahogy?

Évikém! Mesés Emese karaktere mesésen el van találva! Kár is rá szót pazarolni, úgyse tudná senki jobban eljátszani. De hát tudod, hogy imádlak! A szünetben majd meghívlak egy jó hideg sörre is. Csenge pedig olyan profin hozta Flipper Ditta szerepét, hogy már-már a Madách művészbejárójánál éreztem magam, a rajongók között. Ugye Papp Janónak is átadjátok üdvözletemet? Nagyra tartom munkásságát, és most, az igazgató szerepében is zseniálisat alkotott. Na és a közös jelenetetek, Évike, az a darab csúcspontja volt. Már ezért az egy jelenetért érdemes volt megírni ezt a musicalt.

Abban csak reménykedem, hogy Tóni és Gabi is kegyes lesz velem, és Bálint sem tör az életemre. Jó lenne, ha nem veszne kárba a premier jegyem, szívesen megnéznélek titeket a darabban, most már az elejétől a végéig. Na, fiúk-lányok, megkegyelmeztek szegény fejemnek?

Bemutató november 7-én, a Centrál Színházban. Szereplők: Botos Éva, Cserna Antal, Szilágyi Csenge, Rada Bálint, Borbás Gabi, Papp János.

Találkozunk a Broadway Színház előadásán! Puszillak benneteket!

Z.

Szöveg: Kultúr Napló
Fotó: Centrál Színház
A Centrál Színház Broadway felett az ég… bemutatójának 2014. október 20-i próbája alapján.

Vélemény, hozzászólás?